Ge stöd

Precis som så många andra företag har vi drabbats av Coronakrisen. Vi har länge haft det tufft då intäkter minskar från annonsering men den sista tiden har våra intäkter rasat.

Vi blöder – vi är tacksamma för ditt stöd

Precis som så många andra företag har vi drabbats av att besökare blockerar annonser. Vi har därför länge haft det tufft då intäkter minskar från annonsering men den sista tiden har våra intäkter rasat.

Vi är glada att du läser detta och att du vill hjälpa oss!

Babyhjälp.se har i snart femton år varit en av Sveriges största faktasidor för dig som är gravid eller nybliven förälder. Vi lägger stor vikt vid att förmedla oberoende och faktasäkrad information och vill gärna fortsätta göra så.

Vi står nu med valet att lägga betalvägg för vårt innehåll eller inte. Vi föredrar att hålla innehållet öppet då vi tycker det är viktigt att alla kan ta del av trygg och säker information.

Vår framtid är nu hotad och vi behöver din hjälp för att klara det. Uppskattar du vår sajt och våra artiklar?

Vi skulle vara otroligt tacksamma för alla bidrag vi kan få som stöd för att försätta vårt arbete med den här sajten. Inget bidrag är för litet – ge oss en kaffepeng och vi ger dig vårt hjärta.

Donera valfritt belopp via nedanstående alternativ.

  • Swisha oss på 123 441 87 29
  • Donera via kortbetalning / paypal – klicka här
  • Sätt in ditt stöd på Bankgiro 5055-3569

Vill du stötta oss löpande – bli stödmedlem

Bli stödmedlem för så lite som 19 kronor i månaden. Ett litet bidrag som är värt otroligt mycket för oss <3




Vi förstår att du säkert redan ger pengar för andra abonnemang och tjänster, men vi hoppas att du i så fall kan tänka dig att stötta oss nästa gång du har möjlighet.

Vi vill att vår sida ska vara helt oberoende och öppen för alla. För oss är det viktigt att man har tillgång till bra information oavsett var man bor, vem man är eller vad man tjänar – därför är vårt innehåll gratis.

Har du blockerat reklam eller cookies så är vi tacksam om du slutar med detta då detta är vår enda intäkt utöver de som väljer att hjälpa oss med ett stöd.

Vi är enormt tacksamma om du hjälper oss att ta oss igenom den här krisen.

Angående annonsblockering

Vi är många som arbetar för att hålla sajten uppdaterad och faktagranskad. Idag finansieras detta helt och hållet av annonser. Men som ni kanske vet är det allt fler som väljer att blockera annonser, vilket gör att vi får allt mindre intäkter. Vi skulle därför vilja be om din hjälp, för att vi ska kunna fortsätta att förse dig och hundratusentals andra med bra och djupgående fakta under graviditet, förlossning och föräldraskap.

Om alla som läser vår artiklar, och om du tycker om innehållet, hjälper till att stödja det, skulle vår framtid vara mycket säkrare. För så lite som 20 kr kan du stödja Babyhjälp.se – och det tar bara en minut.

Enklast gör du det genom att klicka på paypal-knappen här nedanför. Det går även bra att använda vårt bankgiro och göra en insättning: Bankgiro 5055-3569

Tack.



Tack till dig som stöttar oss!

Tack vare alla ni läsare som har stöttat vår verksamhet genom bidrag, medlemskap eller prenumerationer, så kan vi fortsätta med att ge er oberoende och kontrollerad fakta. Varje månad får vi stöd av ett antal människor vilka vi är evigt skyldiga vår tacksamhet.

Tack för att du är med och bidra!

Du kan även hjälpa oss genom att dela vårt innehåll.

–> Följ oss gärna på Facebook.

Fler artiklar för dig som är gravid

gravidkalender

Gravidkalender

I denna gravidkalender går vi igenom fostrets utveckling och graviditeten för de olika veckorna.  Gravidkalendern berättar vad som egentligen händer där inne i magen när du är gravid i de olika veckorna? 

Läs artikeln »
gravid illamående

Illamående gravid

Är du gravid och illamående? Runt hälften av alla gravida upplever illamående under graviditeten. Värst är det på morgonen. Det  börjar redan tidigt i graviditeten. Vi ger tips på hur du kan lindra graviditetsillamåendet. Hur länge är man egentligen illamående under graviditeten? 

Läs artikeln »
kvinnokroppens system

Nervsystemet

Det sympatiska nervsystemet och det parasympatiska nervsystemet vid förlossningen. Genom att känna din kropp och ha en ökad kunskap om dess nervsystem så kan du minska smärtan under förlossningen.

Läs artikeln »
tvillingar vill ha

Vill du ha tvillingar?

Vill du ha tvillingar? Om du väldigt gärna vill ha tvillingar så visar vetenskapen att det finns ett par sätt som ökar sannolikheten för att du ska få tvillingar. Följ dessa tips så är chansen större att du föder tvillingar.

Läs artikeln »
Förlossningsvärkar

Förlossningsvärkar

Förlossningsvärkar under graviditeten. Hur känns förlossningsvärkar? Ofta får man höra att du vet när det är förlossningsvärkar. Ofta är förlossningsvärkar smärtsamma, regelbundna och de går inte över när du vilar eller rör på dig.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.