gravidyoga styrka

Träningsprogram i gravidyoga – fokus styrka

Detta träningsprogram i gravidyoga har ett fokus på styrka. Detta program passar under hela graviditeten när du vill bygga upp din styrka.

Detta träningsprogram i gravidyoga har ett fokus på styrka. Detta program funkar både för dig som är relativt ny inom träning och för dig som är lite mer avancerad. Syftet är att ge er ett yogaprogram som ni kan träna hemma genom hela er graviditet.

Innan du genomför programmet så är det bra att du ser vår introduktion till gravidyoga.

Varaktighet: 30 minuter
Instruktör: Therese Sok, yogainstruktör och leg. barnmorska

Yogaprogram med styrka

Ta del av programmet nedan så ofta och så många gånger du vill. Om du gillar det så tipsa gärna andra.

Ps. vill du vara uppdaterade med allt som rör graviditeten så prenumerera på vårt nyhetsbrev för gravida.

Se även: Redskap för hemmaträning

Se även vårt Träningsprogram med fokus på stretch och vårt Träningsprogram med fokus på den senare delen av graviditeten.

Andra artiklar som kan vara intressanta för dig är:

Dela artikeln

Facebook
Twitter
Email

Fler artiklar om kost och hälsa

vill inte amma

Min bebis vill inte amma

Vad gör man när barnet inte vill amma? Här har du 20 tips när barnet amningsvägrar eller amningsstrejkar. Om barnet inte vill amma så kan det bero på flera olika anledningar. Vi ger dig tips och råd när din bebis inte vill amma.

Läs artikeln »
sätesbjudning vändningsförsok

Vändningsförsök

Ett vändningsförsök vid bekräftad sätesbjudning genomförst normalt runt vecka 36-37. Det utförs på förlossningen av en läkare. Du bör vara fastande och innan vändningsförsöket genomförs så genomgår du en ultraljudsundersökning. Läkaren försöker sedan vända barnet genom att påverka det utifrån.

Läs artikeln »
tvillingar

Tvillingar

Det finns två typer av tvillingar, enäggstvillingar och tvåäggstvillingar. Ofta blir graviditeten med tvillingar något kortare än en normal graviditet som är 40 veckor. I denna artikel kan du läsa mer om tvillingar och om hur det är att föda och vara gravid med tvillingar.

Läs artikeln »
prematur neonatalavdelning

Neonatalavdelning

Neonatalavdelningen vårdar prematura barn. I denna artikel går vi igenom allt som rör en neonatalavdelning, allt om NIDCAP-metoden, Kängurumetoden och mycket mer.

Läs artikeln »
matvagran

Matvägran

Matvägran. Barn vägrar periodvis att äta. Hur gör man för att matvägrande barn ska få i sig tillräckligt med mat för att klara sig? När barnet inte vill äta mat är det viktigt att du inte tvingar det. Gör ätandet roligt när det lilla barnet matvägrar.

Läs artikeln »
Tidigt missfall

Tidigt missfall

Tidigt missfall är något som det inte finns så mycket statistik på. Anledningen är att ett tidigt missfall normalt händer redan innan man vet att man är gravid. De flesta tidiga missfall inträffar innan graviditetsvecka 12. Under den första trimestern inträffar hela 80% av alla missfall. 

Läs artikeln »
gravid symptom yrsel under graviditeten

Yrsel under graviditeten

Yrsel och svimningskänslor under graviditeten är mycket vanligt. Rädslan att yrseln ska få en att trilla och skada barnet är stor. Om du känner av yrsel eller svimningskänslor så ska du försiktigt sätta dig ner. Läs mer om yrsel under graviditeten på Babyhjälp.se.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.