Graviditetstest online

Testa om du är gravid med vårt onlinetest

Testa online om du är gravid. Vi har utformat ett test som talar om för dig hur sannolikt det är att du är gravid. Det är inte lika säkert som ett graviditetstest, men vårt onlinetest ger dig en bra ledtråd. Ta vårt test och se om du är gravid - graviditetstest online.

Graviditetstest online – testa om du är gravid

Många känner på sig att de är gravida eller känner igen de tecken som kan avslöja en graviditet. Vårt graviditetstest online är inte lika säkert som ett graviditetstest, men det ger dig en fingervisning.

Misstänker du att du är gravid? Vill du veta hur stor sannolikhet det är att du är gravid? Då ska du ta vårt graviditetstest online. Du svarar på frågor som rör just dig och får fram ett värde mellan 0-100. 100% betyder att du med högsta sannolikhet är gravid.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta test inte ska ersätta någon medicinsk undersökning eller ett riktigt graviditetstest. Se endast testresultatet som en indikation för sannolikheten att du är gravid.

Tips: Här kan du köpa billiga ägglossningstester samt billiga graviditetstester online.

Testa om du är gravid – online

Svara på frågorna nedan och få en indikation på om du är gravid eller inte.

 

Har din mens uteblivit?

Nej

Ja

Har du ömma eller spända bröst?

Ja

Nej

Känner du dig illamående, främst på morgonen?

Nej

Ja

Är du plötsligt tröttare än vanligt?

Ja

Nej

Upplever du att du har humörssvängningar?

Ja

Nej

Har du fått en ökad mängd flytningar

Nej

Ja

Fick du en liten blödning några dagar innan din mens borde ha kommit?

Ja

Nej

Upplever du en molande smärta i magtrakten, likt mensvärk?

Nej

Ja

Har du känt dig yr och/eller uppsvälld de sista dagarna?

Ja

Nej

Har du tagit ett positivt graviditetstest

Nej

Ja

De som tog testet: onlinetest för att se om du är gravid läste även mer om tecken på ägglossning samt om att bli gravid.

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Fler artiklar om graviditet

Ligamentsmärtor gravid

Ligamentsmärtor gravid

Ligamentsmärtor när man är gravid är smärta som uppkommer när livmodern växer och ligamenten tänjs ut. Ligament går från livmodern och ner mot ljumsken och dessa behöver kroppen göra längre för att barnet ska få plats att växa. Ofta kan ligamentsmärtor stråla ut mot ljumsken och blygdläpparna.

Läs artikeln »
Halsbränna gravid

Halsbränna gravid

Halsbränna när man är gravid är ett vanligt besvär. Orsaken till varför du som gravid får halsbränna är att fostret trycker på mage och tarmar. Minska besvären genom att följa våra råd i denna artikel. Trycket från mage och tarmar försvårar matsmältningen vilket i sin tur ger halsbränna under graviditeten. 

Läs artikeln »
dadlar gravid

Dadlar gravid

Det går bra att äta dadlar när man är gravid. Dadlar är dessutom nyttiga och enligt en del studier så tyder det på att de kan göra förlossningen lättare.

Läs artikeln »
Blödning under graviditeten oro

Blödning gravid

Mensliknande blödning kan uppstå när du är gravid. Tidigt i graviditeten kan en blödning vara ofarlig eller ett tecken på missfall. I slutet av graviditeten kan det vara en teckenblödning, som visar att förlossningen är i sin inledning. Här går vi igenom olika orsaker till varför man kan få en blödning under graviditeten. 

Läs artikeln »
Packa förlossningsväskan

Packa förlossningsväskan

Du bör packa din förlossningsväska eller bb väska i god tid innan det är dags att åka till förlossningen. I den ska du packa det nödvändigaste till dig och barnet. En förlossningsväska bör innehålla kläder, bindor, inneskor, hygienartiklar, mm. Väskan som du har med dig till förlossningen kallas även bb-väska.

Läs artikeln »
gravid symptom ryggont under graviditeten

Ryggont under graviditeten

Är du gravid och har ont i ryggen / ländryggen? Många gravida kvinnor drabbas av ryggont och det börjar ofta tidigt i graviditeten. Orsakerna till ryggont är många, men det finns några saker du kan göra för att lindra smärtan i ryggen.

Läs artikeln »
sätesbjudning vändningsförsok

Vändningsförsök

Ett vändningsförsök vid bekräftad sätesbjudning genomförst normalt runt vecka 36-37. Det utförs på förlossningen av en läkare. Du bör vara fastande och innan vändningsförsöket genomförs så genomgår du en ultraljudsundersökning. Läkaren försöker sedan vända barnet genom att påverka det utifrån.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.